Aktiviteetit

Apianlahdessa ei tylsää tule!

Meillä pääset kokeilemaan monia eri aktiviteetteja! Katso alta millaisia!

Rantasauna

Soutuvene

Kajakki

Polkupyörä

Fat Bike

Sup-lauta

Tutustu myös näihin!

Ravintola Terassi

Avoinna kesäisin joka päivä 15.5. - 15.8

Tervetuloa tutustumaan Terassi Leiriksen suosittuihin aterioihin, nauttimaan aurinkoiselle terassille huurteinen olut tai kuppi kahvia! Ravintolassamme nautit muun muassa A-oikeuksista sekä maukkaista grilliruuista ja siivistä. Viimekesän hittituote oli aito Napolilainen pizza. Lisäksi säiden salliessa terassillamme on viikonloppuisin live-esityksiä. Seuraa FB:tä ja Instaa.

Ennakkotilauksesta on mahdollista saada ryhmille (min. 15 hlö) runsas aamiainen tai erilaisia menu-vaihtoehtoja. Kysy lisää puhelimitse tai sähköpostilla!

Rantasauna

Tunnelmallisesta puulämmitteisestä, perinteisestä, rantasaunastamme pulahdat suoraan Mallasveden laineisiin. Saunassa ei ole juoksevaa vettä, vaan käytössä on järvivesi. Lauteille mahtuu samaan aikaan 4 henkilöä, mutta pukuhuoneen ja laiturin ansiosta myös suurempi ryhmä saunoo samanaikaisesti. Rantasauna on vuokrattavissa ympärivuotisesti. Siirry hinnastoon tästä.

Grillikatos

Omien eväiden nauttimiseen majoittujien vapaassa käytössä on grillikatos, jota ei tarvitse varata erikseen. Kesäisin grillikatokselle ei tarvitse tuoda omia puita, vaan puut löytyvät katokselta. Puiden polttaminen tunnelman vuoksi on kuitenkin kielletty.

 
Varaa majoitus

Tule viihtymään Apianlahteen!