Ravintola Terassi

Avoinna kesäisin joka päivä 15.5. - 15.9.

Tervetuloa tutustumaan Terassi Leiriksen suosittuihin aterioihin, nauttimaan aurinkoiselle terassille huurteinen olut tai kuppi kahvia! Ravintolassamme nautit muun muassa A-oikeuksista sekä maukkaista grilliruuista ja siivistä. Viimekesän hittituote oli aito Napolilainen pizza. Lisäksi säiden salliessa terassillamme on viikonloppuisin live-esityksiä. Seuraa FB:tä ja Instaa.

Ennakkotilauksesta on mahdollista saada ryhmille (min. 15 hlö) runsas aamiainen tai erilaisia menu-vaihtoehtoja. Kysy lisää puhelimitse tai sähköpostilla!

Rantasauna

Tunnelmallisesta puulämmitteisestä, perinteisestä, rantasaunastamme pulahdat suoraan Mallasveden laineisiin. Saunassa ei ole juoksevaa vettä, vaan käytössä on järvivesi. Lauteille mahtuu samaan aikaan 4 henkilöä, mutta pukuhuoneen ja laiturin ansiosta myös suurempi ryhmä saunoo samanaikaisesti. Rantasauna on vuokrattavissa ympärivuotisesti. Siirry hinnastoon tästä.

Grillikatos

Omien eväiden nauttimiseen majoittujien vapaassa käytössä on grillikatos, jota ei tarvitse varata erikseen. Kesäisin grillikatokselle ei tarvitse tuoda omia puita, vaan puut löytyvät katokselta. Puiden polttaminen tunnelman vuoksi on kuitenkin kielletty.

Aktiviteetit

Leirintäalueellamme on majoittujien käytössä hiekkapohjainen uimaranta. Lisäksi alueen lähistö tarjoaa hienot puitteet retkeilyyn. Valkeakosken keskustaan matkustat nopeasti ja halutessasi pääset kesäisin nauttimaan Apianniemen kesäteatterista.

Miltä kuulostaisi soutuveneily auringonlaskussa tai polkupyöräily retkeilypoluilla? Vuokraamme muun muassa kajakkeja, SUP-lautoja sekä fatbikejä. Siirry hinnastoon tästä.

Apianlahti yhteys

Pälkäneentie 47, 37600 Valkeakoski